Prípravy na zimu
K receptu Piotr Golavsky je presvedčený, že jedlo na našom tanieri je odrazom nás samých. Skúste to! zložitosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 30 minHlavný chodVegetariánstvo
K receptu Nádherný ľahký letný šalát s hruškou, ktorý sa môže stať základom pre ďalšie kulinárske experimenty. Používajte ako samotný šalát alebo ako prílohu
K receptu Tento neuveriteľne lahodný šalát pripravujem v špeciálne špeciálne dni. Veľmi rýchlo sa uvarí a vyzerá elegantne – ozdobí každý sviatočný stôl.
K receptu Sendviče sú skvelým jedlom na párty, keď sa vám nechce umývať riad. Neobmedzujte sa však na obvyklé kombinácie, ako je syr a uhorka alebo klobása a.
Plnené papriky v paradajkovej šťave na zimu K receptu Náročnosť: priemer Kalórie: 109,03 kcal/porcia Porcie: 10 varenie: 1 hodina Použité: 3,68 g/3,69
K receptu Šalát s baklažánom a paradajkami plní niekoľko funkcií naraz: vynikajúce výdatné občerstvenie, príloha k mäsu alebo kompletné jedlo pre vegetariánov.
K receptu Ľahké a osviežujúce klasické gazpacho je dar z nebies na horúce letné večery. Jasne červenú polievku vymysleli obyvatelia španielskeho regiónu Andalúzia.
K receptu Tento šalát „v štýle Čierneho mora“ – s krymskou cibuľou a ružovými paradajkami – skvele doplní každý letný obed.
K receptu Ľahká, chutná a diétna polievka na horúce obdobie a pre tých, ktorí si strážia postavu. zložitosť: ľahko Kalórie: 88,00 kcal/porcia Porcie: 4
Marinované paradajky od šéfkuchárov bratov Berezutských (takmer podľa receptu mojej matky) K receptu Ivan a Sergey si pamätajú a milujú toto jedlo z detstva.