Prípravy na zimu
K receptu Klasická mozzarella mini je jednoducho vytvorená pre malé bufetové jednohubky, ukáže sa to ako talianske mini caprese na špízoch.
K receptu Tento tatarák by ste si predtým sami sotva pripravili. A teraz máte recept na originálny tatarák šéfkuchára. zložitosť: ľahko Porcie: 1BlenderObčerstvenieINGREDIENCIE
K receptu Cuketový kastról so syrom a paradajkami je na juhu Francúzska veľmi obľúbeným jedlom. Tam sa zvyčajne podáva ako občerstvenie.
K receptu Rassolnik s kuracím mäsom je zjednodušená verzia slávneho moskovského rassolnika, ktorého recept sa zrodil hneď po októbrovej revolúcii.
Citrónový a pomarančový džem K receptu Citrónový a pomarančový džem u nás nie je obzvlášť obľúbený, hoci má veľmi výraznú chuť a bohatú vôňu.
K receptu Trochu fantázie a teraz sa jednoduchá cuketa zmení na elegantné „lodky“ s mladým syrom a cherry paradajkami. Cuketu možno nahradiť cuketou.
K receptu Tento kurací šalát veľmi pripomína šalát Stolichny, ktorý mnohí milujú. V tejto verzii nie sú zemiaky, ale sú tam vlašské orechy a celkom ľahký
K receptu Tento šalát môžeme podávať ako prílohu k mäsovým a rybím jedlám alebo ako prídavok k zemiakom v akejkoľvek forme. zložitosť: ľahko Porcie: 1
K receptu Jemný šalát s aromatickými mandarínkami sa dá pripraviť na slávnostný stôl za menej ako pol hodiny s majonézou Makheev „
Nakladané baklažány na zimu K receptu Marinované baklažány chutia trochu ako huby. Preto, ak ste zrazu nikdy nevyšli do lesa na „tichú poľovačku“, pokojne