Prípravy na zimu
K receptu Klasický rassolnik s perličkovým jačmeňom sa v Rusku varil už v 15. storočí. Pravda, vtedy sa tomu hovorilo „kalya“ a najčastejšie sa pripravovalo
K receptu Pravdepodobne ste tento šalát ešte neskúšali, a tak máte šancu nepremeškať príležitosť a pripraviť si nové originálne jedlo práve teraz.
K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 3 varenie: 2 min Pridať. čas: 3 minMorenieChladenieruská kuchyňaVečeraVečeraObčerstveniePárty, bufetNový rokPiknikINGREDIENCIE
Päťminútový ríbezľový džem K receptu Päťminútový ríbezľový džem sa uvarí rýchlo, stačí päť minút, aby bol hotový. Ale je tu jedna dôležitá podmienka: bobule
K receptu Vyprážané šampiňóny so zelenými fazuľkami sú veľmi chutné jedlo, ktoré ocenia najmä vegetariáni, vegáni a ľudia dodržiavajúci pôst.
K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 8ŠalátINGREDIENCIE NA 8 PORCIÍ2 kg stredne veľkých „nových“ zemiakov s tenkou šupkou 2–3 krymské červené cibule 400
K receptu Varili ste už ovsenú kašu so zeleninou? Ak nie, potom si pozorne preštudujte náš recept a v prípade potreby ho otestujte v akcii.
K receptu Vinaigrette so suchými alebo mrazenými morskými riasami pre ryby si môžete vziať ľubovoľného lososa, ružového lososa, údenú tresku alebo konzervovaný losos.
Zelený orechový džem K receptu Bohužiaľ, iba obyvatelia južných oblastí našej krajiny budú môcť pripraviť orechový džem: hlavná zložka jedla jednoducho
K receptu Veľmi chutné jedlo z kuracej pečene na obed alebo večeru. Jemnosť spočíva v tom, že všetky ingrediencie sú vyprážané veľmi rýchlo a oddelene