Prípravy na zimu
K receptu Panini, čo doslova znamená „malý chlieb“, je veľmi obľúbeným jedlom v talianskej kuchyni. Predjedlo je malý, originálny sendvič s rôznymi náplňami.
K receptu Ak si na zimu pripravíte uhorky v paradajkovej šťave podľa nášho receptu, budete prekvapení, aké zaujímavé predjedlo môže vzniknúť zo zeleniny
Medovníkový džem na zimu K receptu Medovníkový džem na zimu je domáci džem, ktorý vám umožní naplno si vychutnať chuť leta v chladnom počasí.
K receptu Ako uvariť lahodný boršč s čerstvou kapustou a zemiakmi? Každá správna gazdinka má na túto otázku svoju odpoveď, svoje prístupy a triky.
K receptu Sme si istí, že slaný melónový šalát s uhorkou a mätou ste pravdepodobne ešte neskúšali. Znie to exoticky, no v skutočnosti je to prekvapivo
K receptu Čínsku vyprážanú ryžu si môžete vychutnať vo všetkých ázijských reštauráciách. Recept na jedlo je veľmi jednoduchý a zloženie je tak dobre vyvážené
K receptu Tento šalát je vďaka cíceru celkom uspokojivý, ale všetky ostatné ingrediencie sú mimoriadne ľahké. A dresing pozostáva hlavne z citrónovej šťavy a kôry.
Rakytníkový kompót na zimu K receptu Kompót z rakytníka na zimu sa pripravuje metódou „dvojitého nalievania“ a nevyžaduje dodatočnú pasterizáciu.
K receptu Táto talianska polievka osloví tých, ktorí milujú Caprese – predjedlo s paradajkami, mozzarellou a bazalkou. zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie
K receptu Toto je pomerne tradičné jedlo v Japonsku, krajine, kde boli vynájdené pohánkové rezance. Kombinácia s čerstvými ingredienciami ako zázvor a