Náčelníci 30. júna 2018 K receptu Na pečenie si väčšinou vyberajú šťavnatú zeleninu – papriku, zemiaky, cibuľu, baklažány. cuketa. Táto pečená zelenina
Clanky Cirkus Lánik
Alevtina Semenová 29. mája 2018 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 35 min Pridať. čas: 20 minŠalátINGREDIENCIE NA 2 PORCIEzemiaky 2 ks fazuľka
Clanky Cirkus Lánik
Yuna 16. mája 2018 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 10 min Pridať. čas: 10 minVečeraVečeraŠalátINGREDIENCIE NA 1 PORCIUkrevety 50 g krabie
Clanky Cirkus Lánik
gastronóm 7. júla 2018 K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 330,25 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 15 min Použité: 14,73 g/29,75 g/1,88Gril/BBQPraženieVečeraPopoludňajšie
Clanky Cirkus Lánik
Nikolaj Baksan 5. júna 2018 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1PekáreňHlavný chodINGREDIENCIE NA 1 PORCIUmúky 300 g vody 300 g cukru 10 g sušeného droždia 3 g paradajok.
Clanky Cirkus Lánik
Yuna 11. mája 2018 K receptu Tento šalát môže byť výbornou prílohou k rybám. Veľmi šťavnaté a zdravé. zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 min Pridať.
Clanky Cirkus Lánik
gastronóm 24. mája 2018 K receptu Baklažán pochádza z Indie. Baklažán sa v Európe objavil vďaka Maurom, ktorí ho v stredoveku priniesli do Andalúzie.
Clanky Cirkus Lánik
Náčelníci 29. júna 2018 K receptu Adjapsandal je hitom kaukazskej kuchyne. Každý kraj ho pripravuje inak. A šéfkuchár Mamiya Jojua ponúka zvládnutie receptu
Clanky Cirkus Lánik
gastronóm 17. mája 2018 K receptu Nezamieňajte khinkal a khinkali! Jediné, čo majú spoločné, je prítomnosť testu. Khinkali sú takmer veľké knedle a khinkal
Clanky Cirkus Lánik
Yuna 30. mája 2018 K receptu Tento výdatný šalát je ideálny na večeru. Má jasnú, sviežu a nezabudnuteľnú chuť a dresing na báze sleďového kaviáru mu dodáva originalitu.
Clanky Cirkus Lánik