K receptu Chutné mini-burgery sú ideálne na bufetový stôl. Jemná domáca žemľa z bohatého kysnutého cesta, hutná mäsová karbonátka a ďalšie klasické ingrediencie
Clanky Cirkus Lánik
K receptu Baklažánový kastról Melanzana Parmigiana v rúre je pokrm talianskej kuchyne s novou interpretáciou. Pridaním mletého hovädzieho mäsa do rajnice
Clanky Cirkus Lánik
K receptu Panini, čo doslova znamená „malý chlieb“, je veľmi obľúbeným jedlom v talianskej kuchyni. Predjedlo je malý, originálny sendvič s rôznymi náplňami.
Clanky Cirkus Lánik
K receptu Ako uvariť lahodný boršč s čerstvou kapustou a zemiakmi? Každá správna gazdinka má na túto otázku svoju odpoveď, svoje prístupy a triky.
Clanky Cirkus Lánik
K receptu Čínsku vyprážanú ryžu si môžete vychutnať vo všetkých ázijských reštauráciách. Recept na jedlo je veľmi jednoduchý a zloženie je tak dobre vyvážené
Clanky Cirkus Lánik
K receptu Táto talianska polievka osloví tých, ktorí milujú Caprese – predjedlo s paradajkami, mozzarellou a bazalkou. zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie
Clanky Cirkus Lánik
K receptu Je zvláštne, že hovädzie mäso Bourguignon v červenom víne nebolo nikdy oficiálne považované za špecialitu burgundskej kuchyne.
Clanky Cirkus Lánik
K receptu Kebab kečup je omáčka, bez ktorej sa jednoducho nezaobídete! Podľa zavedenej ruskej tradície k nemu jeme takmer všetko, okrem dezertov: mäso
Clanky Cirkus Lánik
K receptu Existuje boršč bez repy s paradajkovým pretlakom? Ukazuje sa, že sa to stáva. Toto je život zachraňujúci recept pre tých, ktorí nemajú radi cviklu, alebo túto.
Clanky Cirkus Lánik
K receptu Toto nezvyčajné paradajkové fondue môžeme podávať nielen s chlebom a šampiňónmi, ale napríklad aj s tofu syrom alebo pečenými mini zemiakmi –
Clanky Cirkus Lánik