Prípravy na zimu
K receptu V Strednej Ázii je saj liatinová panvica so šikmým dnom, ktorá sa ohrieva na ohnisku s uhlíkmi. Rovnaké slovo sa používa na označenie samotného jedla.
K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 1030,06 kcal/porcia Porcie: 5 varenie: 20 min Použité: 14,66 g/97,36 g/23,86BlenderRúraPraženieVečeraŠalátVegetariánstvo
K receptu Šalát Shopska je najznámejší v Bulharsku. Pomenovaný podľa Obchodov, jednej z národností tejto krajiny. zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 min Pridať.
K receptu Aby vás okroshka, gazpacho či cviklová polievka v lete príliš nenudili, skúste si z času na čas pripraviť túto kôprovo-uhorkovú polievku.
K receptu Jednoduché a cenovo dostupné jedlo. Môže byť pripravený pre rodinu na obed alebo večeru. zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 1 hodina 20 minút Pridať.
K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 40 minŽiadna tepelná úpravaVečeraVečeraŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoPárty, bufetPiknikINGREDIENCIE
Pečené nakladané baklažány s paprikou a červenou cibuľou K receptu Papriky podávajte k jedlám z bielej ryby alebo jednoducho k rybe. zložitosť: ľahko Porcie
K receptu Šalát Caprese je tak jednoduchý na prípravu, že urobiť ho skutočne chutným je dosť ťažké, pretože kvalita každej z troch hlavných ingrediencií
K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 5 minŽiadna tepelná úpravaVečeraPopoludňajšie občerstveniePiteVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoPárty
K receptu Adjika s jablkami Kyjevský štýl je venovaný milovníkom pikantných omáčok. Toto je veľmi jemná verzia tradičnej gruzínskej zmesi korenia a feferóniek