Prípravy na zimu
K receptu Ak v šaláte skombinujete čerstvú chrumkavú uhorku a lístky mäty, bude to veľmi chutné. Čo keby ste vyskúšali ich mix ako nápoj?
K receptu Ak si vaša chuť na toto zeleninové ratatouille vyžaduje mäsovú zložku, grilujte klobásky alebo špekačky. zložitosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 40 min Pridať.
K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 40 min Pridať. čas: 15 minPraženieThajská kuchyňaŠalátINGREDIENCIE NA 4 PORCIEhnedá ryža –
Základný peeling K receptu Kroviny je možné pripraviť pomocou metód za studena a teploty. Rovnako ako víno, aj peeling sa nekazí, ale vo fľaši krásne „starne“.
K receptu Kuracie filé so sladkou paprikou, zapečené v smotanovej paradajkovej omáčke pod mozzarellou, podávané s cestovinami alebo zemiakmi, s množstvom
K receptu Ľahký osviežujúci šalát. zložitosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 15 min Pridať. čas: 10 minŽiadna tepelná úpravaVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátVegetariánstvo
K receptu Výdatné a veľmi chutné jedlo so šťavnatými paradajkami a sladkou cibuľkou. Jednoducho lahôdka! zložitosť: priemer Porcie: 1 varenie: 35 min Pridať.
K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 20 min Pridať. čas: 10 minŠalátNový rokINGREDIENCIE NA 2 PORCIEúdené kuracie mäso – 100 g holandský syr –
K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 182,69 kcal/porcia Porcie: 3 varenie: 15 min Použité: 11,86 g/13,65 g/5,86Hlavný chodVegetariánstvo: OvoVegetariánstvoINGREDIENCIE
K receptu Nie je vôbec potrebné robiť šalát, aby ste sa opäť presvedčili o harmónii uhoriek a reďkoviek. S trochou fantázie môžete pripraviť občerstvenie