Prípravy na zimu
Rebarborový puding K receptu Custard je puding, ktorý možno použiť ako sladkú omáčku alebo použiť ako súčasť iného dezertu, ako je plnenie tartaletiek.
K receptu Šalát z nakladaných húb so zeleninou je snom každého, kto chce schudnúť! Obsah kalórií je nízky, ale hlad dokonale zaženie. Tajomstvom je, že
K receptu Tí, ktorí sa chcú naučiť variť rýchle jedlá, by sa mali poučiť zo skúseností šéfkuchárov z juhovýchodnej Ázie. O rýchlom občerstvení vedia určite veľa.
K receptu Paella s kalamármi je jednou z odrôd tradičného španielskeho teplého jedla, ktoré sa dá pripraviť z viacerých druhov mäsa, rýb, ale aj hydiny
K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 4 varenie: 1 hodinaŽiadna tepelná úpravaVareniejaponská kuchyňavečeraHlavný chodVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoDetské
K receptu Chrumkavé kúsky ciabatty namočené v kyslom olivovom oleji, sladké paradajky, voňavá bazalka! Šalát priamo z Toskánska. zložitosť: ľahko Porcie
K receptu Jednoduchá a rýchla príprava šalátu. Veľmi obľúbené jedlo v Ázii. Mimochodom, mäso na šaláty sa tam často varí na grile alebo veľmi rýchlo vypráža na rastlinnom.
Púpavový med na všetky neduhy K receptu Toto je úžasný produkt! Púpavový med je lahodný džem za cenu takmer cukru. Dlho vydrží a hodí sa ako príloha k...
K receptu Náročnosť: ťažké Porcie: 1ObčerstvenieINGREDIENCIE NA 1 PORCIU► Na cesto č. 1 múka 250 g voda 158 g sušené droždie 1 g soľ 5 g * Teplota...
K receptu Tento recept, úžasný vo svojej jednoduchosti a originalite, nám povedal vedúci skupiny Chaif Vladimir Shakhrin. V jeho dome na Urale hostia