Prípravy na zimu
K receptu Výživný, šťavnatý, chutný šalát! Dobré samotné alebo ako príloha k rybám alebo hydine. Šalát je navyše chudý, čo osloví vegetariánov a pôstnych ľudí.
K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 6 varenie: 1 hodinaBlenderKuchynský robotVareniePraženiePre párVečeraHlavný chodOmáčka, dresingPárty, bufetnarodeninyNový
Pikantný med K receptu Pre tento druh medu je najlepšie použiť odrody s ovocnými a bobuľovými arómami. V závislosti od vašej tolerancie na pikantné jedlá si môžete dať.
K receptu Ajapsandali je nielen možné variť v pomalom hrnci, ale aj nevyhnutné! Už len preto, že pravdepodobnosť spálenia ingrediencií v miske prístroja
K receptu Tento svieži, šťavnatý letný šalát je pokrmom bulharskej kuchyne, ale je obľúbený nielen v tejto krajine, ale aj v Srbsku, Čiernej Hore, Albánsku
K receptu Tieto mini omelety sú veľmi vhodné na to, aby slúžili ako občerstvenie, keď máte veľa hostí. Vyzerajú veľmi reprezentatívne a príprava im zaberie
K receptu Klasická okroshka sa nikdy nepripravuje s klobásou alebo párkami, používa sa na ňu iba prírodné mäso. Vybrali sme recept na okroshku s jazykom, dopadla ako v.
Džem zo šišky K receptu Džem zo šišky je delikatesa, exotika a superpotravina zároveň. So všetkými vstupnými údajmi je to však skôr liek ako pochúťka
K receptu Na pulte som videl hrubú filetu z tresky so širokým chrbtom – hneď som si ju chcel kúpiť a uvariť s niečím ako šťavnatá salsa. zložitosť:...
K receptu Pôstny boršč pripravený podľa klasickej receptúry je aromatický a chutný. A tiež veľmi krásne – vďaka repnej šťave, ktorá sa pridáva na