Prípravy na zimu
K receptu Je to tradičná polievka národnej kuchyne Bulharska, ale milujú ju aj Albánsko, Macedónsko a Turecko. Ideálne jedlo v horúcom počasí, tarator
K receptu Pre výdatnejší obed opečte alebo pošírte vajíčko a navrch dajte horúci syr. zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 25 min Pridať.
K receptu Kalya (z fínskeho kala – ryba) je polievka varená v uhorkovom náleve, prototyp moderných uhoriek. Táto polievka sa doma často nepripravuje
K receptu Adjika s paradajkami a jablkami – domáce jedlo z juhu Ruska. Takto sa často pripravuje v Krasnodarskom kraji. Adjika sa najlepšie pripravuje
K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 30 minPraženieVečeraPopoludňajšie občerstvenieŠalátINGREDIENCIE NA 1 PORCIUnaklíčené sójové bôby –
Schwarzwaldská torta K receptu Každý už dávno zabudol, že tento koláč sa kedysi vyrábal iba v Berlíne a nazýval sa „Čierny les s čerešňami“ podľa regiónu v južnom.
K receptu Tento ázijský šalát z kamčatských krabov vôbec nie je ako „rovnaký“ krabí šalát, ktorý sa v minulosti často pripravoval na Nový rok.
K receptu Zložkami tohto šalátu je ťažké niekoho prekvapiť, ale rukola, čerstvá zelenina, olivy a oregano sa k sebe hodia. zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie
K receptu Adjapsandali so zemiakmi je jednou z variácií na tému kaukazského zeleninového guláša s bylinkami a cesnakom. Prítomnosť tejto koreňovej zeleniny
K receptu Rýchly a zdravý sendvič vyrobený z cenovo dostupných surovín. zložitosť: ľahko Porcie: 2HriankovačVečeraObčerstveniePiknikINGREDIENCIE NA 2 PORCIEkaviár