Prípravy na zimu
K receptu Horúce leto je ideálny čas na varenie a vyskúšanie domácej cvikly. Od tradičných sa trochu líši aspoň tým, že sa do nej pridáva čerstvý paradajkový pretlak.
K receptu Čo môže byť nové v takej klasike žánru, akým je svetoznámy letný šalát z paradajok a uhoriek?! Jeho chuť však môže byť rôznorodá vďaka rôznym dresingom.
K receptu Pikantná vinaigrette, či skôr omáčka z cvikly a čerstvej uhorky, dodá grilovanej makrele úplne novú chuť Grilovaná makrela s letnou vinaigrettou
Klasika Adjika K receptu V kuchyniach mnohých národov existuje univerzálne korenie, ktoré sa pripravuje len zriedka, ale dlho vydrží. Horká alebo slaná
K receptu Recept na lenivé lecho osloví tých, ktorí nemajú príležitosť alebo túžbu pripraviť toto jedlo dôkladne, pri dodržaní najmenších detailov tradičného prístupu.
K receptu Šalát z morských rias s chobotnicou je jedným z tých jedál, ktoré môžu poskytnúť nielen nádherný chuťový pocit, ale tiež priniesť telu nepochybné výhody.
Paradajky v želé K receptu Skúšali ste už paradajky v želé? Ak nie, náš recept vám pomôže! Takáto príprava zvyčajne urobí trvalý dojem na všetkých.
K receptu Príprava kaviáru z baklažánu doma nie je vôbec náročná a netrvá príliš dlho. Jedna hodina – a máte hotovo! Ale v chuti takýto kaviár porazí každý.
K receptu Temaki sushi je skvelá voľba na párty. Na ich konzumáciu nepotrebujete žiadne náčinie; vrecúška s ryžou a náplňou sa dajú ľahko vziať rukami.
Sušené paradajky s rozmarínom K receptu Paradajky pripravené podľa talianskej receptúry môžeme podávať ako samostatné predjedlo. zložitosť: ľahko Porcie