Prípravy na zimu
K receptu Je zvláštne, že hovädzie mäso Bourguignon v červenom víne nebolo nikdy oficiálne považované za špecialitu burgundskej kuchyne.
K receptu Pór nie je najlacnejší produkt. Ale je úplne krásna, pretože spája bohatú chuť cibule bez jej štipľavosti, jemnú vôňu a jemnú chrumkavosť.
Jednoduchý rakytníkový džem K receptu Krásny je aj jednoduchý rakytníkový džem. Celé bobule jantárových guľôčok, topiace sa v čírom sirupe.
K receptu Kebab kečup je omáčka, bez ktorej sa jednoducho nezaobídete! Podľa zavedenej ruskej tradície k nemu jeme takmer všetko, okrem dezertov: mäso
K receptu Slovo „salsa“ v španielsky hovoriacich krajinách označuje nielen zápalný tanec, ale aj množstvo ešte zápalnejších omáčok. Navyše, konzistencia
K receptu Existuje boršč bez repy s paradajkovým pretlakom? Ukazuje sa, že sa to stáva. Toto je život zachraňujúci recept pre tých, ktorí nemajú radi cviklu, alebo túto.
K receptu Paprika s tvarohovým pyré s karfiolom, uhorkou a kuracím mäsom je jednoduchý a ľahký recept na vyváženú maškrtu, ktorú si skvele pripravíte s deťmi.
Rakytník s cukrom a varom K receptu Rakytník s cukrom a varením sa pripravuje podľa princípu päťminútového džemu. Doba dozrievania rakytníka je v závislosti
K receptu Toto nezvyčajné paradajkové fondue môžeme podávať nielen s chlebom a šampiňónmi, ale napríklad aj s tofu syrom alebo pečenými mini zemiakmi –
K receptu Tajomstvom tohto šalátu je chrumkavosť. Nie, sú tu dve tajomstvá, druhé je v žiarivom slano-korenistom a zároveň sladkokyslom dresingu.