Paradajky
K receptu Čo môže byť nové v takej klasike žánru, akým je svetoznámy letný šalát z paradajok a uhoriek?! Jeho chuť však môže byť rôznorodá vďaka rôznym dresingom.
K receptu Recept na lenivé lecho osloví tých, ktorí nemajú príležitosť alebo túžbu pripraviť toto jedlo dôkladne, pri dodržaní najmenších detailov tradičného prístupu.
K receptu Príprava kaviáru z baklažánu doma nie je vôbec náročná a netrvá príliš dlho. Jedna hodina – a máte hotovo! Ale v chuti takýto kaviár porazí každý.
K receptu Piotr Golavsky je presvedčený, že jedlo na našom tanieri je odrazom nás samých. Skúste to! zložitosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 30 minHlavný chodVegetariánstvo
K receptu Tento neuveriteľne lahodný šalát pripravujem v špeciálne špeciálne dni. Veľmi rýchlo sa uvarí a vyzerá elegantne – ozdobí každý sviatočný stôl.
K receptu Šalát s baklažánom a paradajkami plní niekoľko funkcií naraz: vynikajúce výdatné občerstvenie, príloha k mäsu alebo kompletné jedlo pre vegetariánov.
K receptu Tento šalát „v štýle Čierneho mora“ – s krymskou cibuľou a ružovými paradajkami – skvele doplní každý letný obed.
K receptu Kečup je snáď najobľúbenejšia paradajková omáčka. A domáci kečup je určite zdravší a chutnejší ako kečup z obchodu. zložitosť: ľahko Porcie
K receptu Kurací šalát so zeleninou a dresingom z kyslej smotany môže byť vynikajúcou alternatívou k tradičnému Olivierovi na novoročnom stole.
K receptu Lahodný paradajkový džem pre gurmánov. Podávame so syrovým tanierom s opečenými toastami. zložitosť: ľahko Porcie: 1VarenieDusenie, chradnutiePrázdneObčerstvenieINGREDIENCIE