Funchoza s pečenou zeleninou

K receptu

K miliónu úžasných funchose receptov pridám ešte jeden.

zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 45 minVečeraVečeraHlavný chodVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoDetské menuINGREDIENCIE NA 4 PORCIEbaklažán 1 ks paprika 1 ks cuketa 1 ks cesnak 3 strúčiky petržlen 1/2 zväzku 2 zväzky rastlinný olej na vyprážanie sójová omáčka podľa chuti Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Baklažán, papriku a paradajku upečieme v rúre. úplne. Nezabudnite baklažán na niekoľkých miestach prepichnúť. 15-20 minút. A necháme trochu vychladnúť. Budete musieť ošúpať zeleninu.

Krok 2

Cuketu si ale nakrájame na pásiky.

Krok 3

A smažte v rastlinnom oleji.

Krok 4

Baklažán ošúpeme a nakrájame na kocky.

Krok 5

A korenie.

Krok 6

A paradajka. A musíme sa zbaviť tekutiny.

Krok 7

Vložte dva zväzky (pradienka alebo čokoľvek chcete) funchózy do vriacej vody na päť minút. Potom scedíme v cedníku a prepláchneme studenou vodou.

Krok 8

Vložte všetku nakrájanú zeleninu a strúhaný cesnak do hlbokej misky. A cuketu so všetkým maslom. Zamiešame.

Krok 9

Pridajte tam funchose po častiach. Zmiešajte každú časť. Dochutíme sójovou omáčkou. Zamiešame. Skúsme. Ak sa ukáže, že oleja z cukety je málo, dolejte z fľaše. Vo všeobecnosti ju prinášame podľa chuti. Všetko je v našich rukách: sójová omáčka, olej, korenie, dokonca aj ocot, ak chcete.

Krok 10

Nasekáme petržlenovú vňať.

Krok 11

Posledným dotykom je posypať funchózu petržlenovou vňaťou a zľahka premiešať. Môžete podávať. Dobrú chuť!

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Ak máte radi pikantnejšiu možnosť, môžete pridať čili papričku.

UŽITOČNÉ RADY

A ochutiť ho môžete naozaj octom. Chutí lepšie, ak je to vínny ocot. Alebo balsamico. Ale viem, že niektorí ľudia používajú obvyklých 9% dosť málo.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik