Prípravy na zimu
Instantná nakladaná kapusta K receptu Táto rýchlovarná nakladaná kapusta sa páči každému, kto ju vyskúšal: chuť je nevtieravá, svieža a veľmi príjemná.
K receptu Šéfkuchár konceptu Vermuteria Carlo Grecu, pravý moskovský Talian, si je istý, že Rusi a Taliani majú jedno spoločné – lásku k paradajkám.
K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 15 minŽiadna tepelná úpravaObčerstvenieINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍ3 mrkvy2 dlhé uhorky3 zelerová stopková omáčka
K receptu Lahodný nálev zo zelených paradajok. Môže sa skladovať na chladnom mieste asi dva týždne, ale neskladuje sa, pretože sa rýchlo zje.
K receptu Ide o veľmi jednoduchý sendvič, preto je dôležité používať kvalitné suroviny. zložitosť: ľahko Kalórie: 274,94 kcal/porcia Porcie: 4 varenie
Nakladanie uhoriek s ražným chlebom K receptu Existuje veľa receptov na nakladané uhorky. Každá gazdinka má vždy svoj podpis. Netvárime sa, že meníme vaše
K receptu Ak nemáte čas, môžete si túto polievku pripraviť z fazule z konzervy. Ale keď sa to urobí nasucho – vo fazuľovom vývare –
K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 371,96 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 15 min Použité: 17,17 g/27,33 g/14,11Žiadna tepelná úpravaObčerstvenieŠalátVegetariánstvoNový
K receptu Plnené kapustové závitky z mladej kapusty sú úplne iné ako tie zo zrelej, korenenej zeleniny. Dokonca aj inak voňajú. Nerobte ich z bežného mletého mäsa.
K receptu Najneobvyklejším na tomto šaláte je pikantný ryžový prášok. Dodáva šalátu hustotu a bohatú chuť, pričom zostáva takmer neviditeľný.