Prípravy na zimu
K receptu Po zhliadnutí karikatúry s rovnakým názvom – Ratatouille – môžete získať mylný dojem, že ratatouille pochádza z Paríža.
K receptu Pre milovníkov chrumkavých! zložitosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 10 min Pridať. čas: 10 minŽiadna tepelná úpravajaponská kuchyňaVečeraPopoludňajšie
K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 1 varenie: 2 hodinyRúraVarenieDusenie, chradnutieVečeraObčerstvenieHlavný chodVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE
K receptu Olga Rodionová, redaktorka webovej stránky Gastronom.ru, je presvedčená o tejto originálnej kombinácii ingrediencií: keď ju raz vyskúšate, určite
Kompót z egrešov a ríbezlí K receptu Ak je koniec júla, potom je čas pripraviť si egrešový a ríbezľový kompót. Môžete si vziať červené, biele a čierne ríbezle.
K receptu Najočakávanejšia kombinácia – paradajky s cibuľou – šéfkuchár Vermuteria Carlo Grecu to rozohrá v najletnejšom šaláte s nakladanou
K receptu Šéfkuchár reštaurácie Valenok Sergey Batukov pripravuje osviežujúci a letný ľahký kórejský šalát s pásikmi mrkvy a sladkej papriky, zelenou cibuľkou
K receptu Túto polievku by som nazval mužskou, keďže je veľmi výživná a sýta: fazuľa, fašírky, rezance a zemiaky! Výživné, chutné a výživné!
K receptu Ak máte radi sushi, ale myslíte si, že sa na tradičný sviatočný stôl veľmi nehodí, odporúčame vám skúsiť si pripraviť svoje obľúbené jedlo v
Egrešový a malinový kompót K receptu Príprava egrešového a malinového kompótu je taká jednoduchá ako lúskanie hrušiek: nemusíte kupovať veľa bobúľ, nemusíte