Paradajky
K receptu Šalát z nakladaných húb so zeleninou je snom každého, kto chce schudnúť! Obsah kalórií je nízky, ale hlad dokonale zaženie. Tajomstvom je, že
K receptu Paella s kalamármi je jednou z odrôd tradičného španielskeho teplého jedla, ktoré sa dá pripraviť z viacerých druhov mäsa, rýb, ale aj hydiny
K receptu Chrumkavé kúsky ciabatty namočené v kyslom olivovom oleji, sladké paradajky, voňavá bazalka! Šalát priamo z Toskánska. zložitosť: ľahko Porcie
K receptu Náročnosť: ťažké Porcie: 1ObčerstvenieINGREDIENCIE NA 1 PORCIU► Na cesto č. 1 múka 250 g voda 158 g sušené droždie 1 g soľ 5 g * Teplota...
K receptu Výživný, šťavnatý, chutný šalát! Dobré samotné alebo ako príloha k rybám alebo hydine. Šalát je navyše chudý, čo osloví vegetariánov a pôstnych ľudí.
K receptu Ajapsandali je nielen možné variť v pomalom hrnci, ale aj nevyhnutné! Už len preto, že pravdepodobnosť spálenia ingrediencií v miske prístroja
K receptu Tieto mini omelety sú veľmi vhodné na to, aby slúžili ako občerstvenie, keď máte veľa hostí. Vyzerajú veľmi reprezentatívne a príprava im zaberie
K receptu Na pulte som videl hrubú filetu z tresky so širokým chrbtom – hneď som si ju chcel kúpiť a uvariť s niečím ako šťavnatá salsa. zložitosť:...
K receptu Pôstny boršč pripravený podľa klasickej receptúry je aromatický a chutný. A tiež veľmi krásne – vďaka repnej šťave, ktorá sa pridáva na
K receptu Mnoho ľudí spája polievku s pyré z červenej šošovice s biblickým písmom: guláš vyrobený z tohto druhu strukovín sa spomína v Starom zákone.