Paradajky
K receptu Toskánska chlebová polievka Pappa pomodoro je tradičný recept na paradajkovú polievku zahustenú chlebom. Použitím starého chleba a konzervovaných
K receptu Lahodné marocké predjedlo, kde hlavnou zložkou je baklažán a zvyšok sa dá obmieňať. Pripravil som túto možnosť. zložitosť: ľahko Porcie: 3 varenie: 4 min Pridať.
K receptu Francúzsky nicoise je šalát, ktorý je ideálny pre príležitosť, keď musíte nakŕmiť pestrý dav, kde má každý špeciálne gastronomické preferencie
K receptu Pizza z lístkového cesta, veľmi nadýchaná a šťavnatá, veľmi chutná! zložitosť: ľahko Porcie: 1PekáreňINGREDIENCIE NA 1 PORCIUlístkové cesto bez
K receptu Tento karfiolový „steak“ je podobný skutočnému mäsu už len svojím názvom. A budeme to variť nie na grile, ale v rúre. Zeleninový steak podávame
K receptu Zelené paradajky v kórejčine sú šarmom a slabosťou tých, ktorí sú potešení pikantnými vecami. S radostným očakávaním pripravujeme zo zelených
K receptu Užite si jesenné darčeky! Zatiaľ čo tam sú sladké, mäsité mleté paradajky a šťavnaté hlavy cesnaku a cibule! Polievka sa pripravuje jednoducho.
K receptu Veľmi chutná a nízkokalorická polievka, pre túto polievku je hlavnou vecou vziať kvalitnú paradajkovú šťavu, nemala by byť veľmi kyslá.
K receptu Ideálne množstvo tuku pre kebab je 25–30 % hmotnosti mäsa. Práve tento pomer plus naklepanie mletého mäsa vám dá záruku, že kebab nespadne zo špízy do.
K receptu Paradajky so syrom a cesnakom sú skvelým studeným predjedlom, ktoré sa dá podávať na každodennom aj sviatočnom stole. Jeho chuť samozrejme závisí