Prípravy na zimu
K receptu Ľahko pripraviteľný džem, ideálny na syrovú dosku alebo ako omáčka k pečenému mäsu. zložitosť: ľahko Porcie: 20 varenie: 40 min Pridať.
K receptu Kórejci považujú svoje hlavné národné jedlo kimchi za zdravé a veľmi diétne jedlo. Sú si istí, že jeho každodenné používanie podporuje resorpciu
Kompót z marhúľ a čerešní K receptu V lete si urobte čas a na zimu si určite pripravte marhuľový a čerešňový kompót. Čerešne a marhule sa k sebe...
K receptu Varenie lecho s mrkvou na zimu je jednoducho potrebné a to z niekoľkých dôvodov. Po prvé, ak si na tento proces v lete zaberiete hodinu a...
K receptu V Ázii nie je šalát najbežnejšou formou jedla. Ale v Japonsku naozaj milujú šaláty. Tento – s pohánkovými soba rezancami –
Kompót na zimu z čerešní a jabĺk K receptu Kompót na zimu z čerešní a jabĺk nemožno nazvať módnym nápojom. Jeho chuť je predvídateľná a rozpoznateľná.
K receptu Paprikové lečo s octom má veľmi korenistú, neskutočne bohatú vôňu. Mimochodom, každý, kto vyskúšal jedlo, poznamenáva, že sa veľmi líši od tradičnej verzie!
K receptu Hnedá ryža je jednou z najzdravších a najzdravších potravín na Zemi. Bohužiaľ nie sme zvyknutí na jeho chuť a textúru. Tento šalát je skvelý spôsob, ako.
K receptu Cuketový boom pokračuje! Úroda je pozbieraná, cez leto ste sa dosýta najedli – už neviete, čo z cukety ešte uvariť. Bolo to len šťastie –
K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 4 varenie: 1 hodinajaponská kuchyňaObčerstvenieHlavný chodVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoDetské menuINGREDIENCIE