Prípravy na zimu
Feijoa pyré s brusnicami a cukrom K receptu Bobule alebo ovocie pyré s cukrom sú určite zdravšie ako tie pripravené tepelnou úpravou. A tento „surový“
K receptu Dolma je jedlo, ktoré je zvyčajne plnené hroznovými listami. Plnka je mleté mäso s ryžou, ochutené korením a bylinkami. Dolma je rozšírená
K receptu Čo znamená tajomné slovo? chaos? Známe sekané rezne zo skomoleného nemeckého rostbraten. Možnosť prekladu – pečené hovädzie mäsoale nie klasické.
K receptu Grécky šalát je jedným z najobľúbenejších na svete. V Grécku sa nazýva „Horiatici“, teda „dedinský šalát“, pretože sa pripravuje z produktov
K receptu Veľmi, veľmi chutný a sýty šalát! Zaujímavú chuť harmonicky dopĺňa pikantný dresing s obilnou horčicou a cesnakom. zložitosť: ľahko Kalórie
K receptu Vidiecke raňajky… toľko v tomto slove. Zlaté praženica vyprážaná na zelenej fazuľke a paradajkách, ochutená korením, rukolou a zelenou cibuľkou.
Nektarinový džem na zimu K receptu Ak ste ešte nikdy nerobili nektárinkový džem, určite by ste ho mali vyskúšať. V lete sa objavujú šťavnaté, hladké plody.
K receptu Šalát Caprese sa narodil, samozrejme, na ostrove Capri, a to pomerne dávno – asi pred 250 rokmi. Teraz je to vlajková loď ľahkej stredomorskej kuchyne.
K receptu Šalát sa pripravuje rýchlo. Tu nie je potrebné zeleninu variť alebo smažiť – preto je telo veľkým prínosom. Zelenina je len surová a dresingom je rastlinný.
Kaviár z pečeného baklažánu K receptu Varenie „zámorského“ kaviáru z „modrého“ kaviáru je začiatkom jesene obľúbenou zábavou tisícov gazdiniek.