Paradajky
K receptu Jedného dňa ma priateľ zmiatol otázkou: „Čo jedáva potkan a čo by malo byť na stole? Úprimne povedané, každý rok ma táto otázka veľmi nezaujíma a.
K receptu Vedeli ste, že starí Rimania ponúkali kúsky focaccie ako dar svojim bohom Ak ste niekedy ochutnali kúsok teplej, čerstvo upečenej focaccie, pochopíte
K receptu Rímska pizza s cuketou a paradajkami je iná ako tá, ktorá sa pripravuje v Neapole. Tu vidíme cesto inej hrúbky a úplne iného tvaru. Ale zároveň...
K receptu Úžasné talianske predjedlo, veľmi jednoduché na prípravu. Sušené paradajky môžete použiť do šalátov, ako prílohu k cestovinám, mäsu, pizze a pod.
K receptu Klasické ruské sezónne predjedlo, keď vás už trochu omrzia obyčajné paradajky. zložitosť: ľahko Kalórie: 69,97 kcal/porcia Porcie: 10 varenie: 72 h Pridať.
K receptu Klasickou možnosťou je strúhaný parmezán alebo iný aromatický tvrdý syr. zložitosť: ľahko Kalórie: 648,14 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 20 min
K receptu Zelený šalát s arašidovým dresingom sa môže stať vaším typickým jedlom, ktoré je pripravené rýchlo, takmer bez času a námahy. Zasýti, no zároveň
K receptu Najnezvyčajnejšia vec na tomto šaláte z čerstvej zeleniny je jeho dresing. Iste už máte ochutené zeleninové šaláty aromatickým nerafinovaným
K receptu Paradajky sušené na slnku sa pridávajú do šalátov, cestovín a pizze, sú tiež veľmi dobré ako samostatné zeleninové občerstvenie.
K receptu Na zimu si určite pripravte plnené zelené paradajky: toto predjedlo ohromí vašich blízkych a hostí veľmi zaujímavou, pikantnou chuťou.