Paradajky
K receptu Kuracie čakhokhbili je jednoduché jedlo gruzínskej kuchyne, ktoré sa tradične varí v omáčke zo zrelých paradajok. Nie je tu nič obzvlášť ťažké
K receptu Pizza Margherita sa zrodila v podstate vďaka rozmaru manželky talianskeho kráľa Umberta I. Margherity Savojskej. Raz, počas turné po krajine
K receptu Chcete sa naučiť variť hovädzí guláš v rúre? Vezmite si náš recept! Mimochodom, v maďarskej kuchyni je guláš polievka, aj keď veľmi hustá.
K receptu Ryby sú špeciálnou, výraznou ingredienciou donského boršču. Plus na Done sa do vyprážania pridáva aj takzvaná chapra – paradajky fermentované
K receptu Jednoduchý, chutný a výživný turecký pilaf môžete podávať ako samostatné jedlo doplnené studeným hustým jogurtom alebo ako prílohu k mäsu, hydine či rybe.
K receptu Jednoduché, rýchle a cenovo dostupné – milujeme všetko a vy pravdepodobne tiež. Dá sa pripraviť cez víkendy alebo sviatky. Pre tých, ktorí majú
K receptu Ohromujúci paradajkový koláč s pečeným cesnakom a pikantným syrom je najlepšie pripraviť v sezóne – je neuveriteľne aromatický!
K receptu Pre výdatnejší obed opečte alebo pošírte vajíčko a navrch dajte horúci syr. zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 25 min Pridať.
K receptu Adjika s paradajkami a jablkami – domáce jedlo z juhu Ruska. Takto sa často pripravuje v Krasnodarskom kraji. Adjika sa najlepšie pripravuje
K receptu Tento ázijský šalát z kamčatských krabov vôbec nie je ako „rovnaký“ krabí šalát, ktorý sa v minulosti často pripravoval na Nový rok.