Paradajky
K receptu Skúšali ste už jesť cuketu surovú? Potom začnite s týmto šalátom! Majte však na pamäti, že sa k nej hodia len tie najmladšie „mliečne“ cukety, keď.
K receptu Pikantný, pikantný a veľmi chutný kaviár. Pre zachovanie chuti a farby pridajte citrónovú šťavu. Malé množstvo rastlinného oleja a zeleniny s
K receptu Po zhliadnutí karikatúry s rovnakým názvom – Ratatouille – môžete získať mylný dojem, že ratatouille pochádza z Paríža.
K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 1 varenie: 2 hodinyRúraVarenieDusenie, chradnutieVečeraObčerstvenieHlavný chodVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE
K receptu Najočakávanejšia kombinácia – paradajky s cibuľou – šéfkuchár Vermuteria Carlo Grecu to rozohrá v najletnejšom šaláte s nakladanou
K receptu Túto polievku by som nazval mužskou, keďže je veľmi výživná a sýta: fazuľa, fašírky, rezance a zemiaky! Výživné, chutné a výživné!
K receptu Kráľovskú kapustnicu pripravujeme s tromi druhmi mäsa – prsia, údená šunka, kuracie mäso – odtiaľ názov. Na takúto kapustnicu môžete
K receptu Morčacie prsia sú chutné a zdravé aj samotné. Ale s ďalšími prísadami to bude jemnejšie, šťavnatejšie, aromatickejšie a ešte chutnejšie.
K receptu Pre milovníkov pikantností voňavé a chutné predjedlo zo zelených paradajok. zložitosť: ľahko Porcie: 10 varenie: 96 h Pridať. čas: 24 hodínŽiadna
K receptu Mozzarella a paradajkový koláč s otvoreným povrchom patria do kategórie predjedlá. To znamená, že je celkom prijateľné podávať ho na večeru alebo