Paradajky
K receptu Bolognese je tradičná talianska mäsová omáčka. Rodiskom omáčky je talianske mesto Bologna. Historicky sa Bolognese podávalo s tagliatelle.
K receptu Jednoduchý a zároveň nezvyčajný vyprážaný cuketový šalát. Čerešne je možné nahradiť inými paradajkami. zložitosť: ľahko Kalórie: 150,00 kcal/porcia
K receptu Vynikajúci letný recept, ktorý môže byť buď samostatným obedom alebo vynikajúcou prílohou k mäsu či rybe. Pre tento šalát môžete experimentovať
K receptu Tento baklažánový kaviár je nenáročný na prípravu, ale veľmi chutný. Navyše je to aj zdravé, pretože zelenina na toto jedlo prechádza minimálnou
K receptu Ryža a kuracie mäso sú klasickou kombináciou. Ale prečo ich variť oddelene, ak to môžete urobiť spolu? Skombinujte ryžu a zeleninu, pridajte
K receptu Toto jedlo naozaj potrebuje čerstvú, chrumkavú bagetu. zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 1 hodinaRúraPraženiePečenieVečeraVečeraHlavný chodVegetariánstvoINGREDIENCIE
K receptu Môžete sa veľa a vášnivo hádať, či je správne variť kharcho polievku s paradajkovou pastou alebo nie, ale radi by sme vám pripomenuli, že na žiadne.
K receptu Výrobou pizze so šunkou, paradajkami a syrom sa vaše dieťa môže ľahko začať zoznámiť s varením: nevyžaduje žiadne špeciálne zručnosti a výsledok
K receptu Morská pizza sa ukáže ako veľmi šťavnatá, jemná a celkom ľahká, pretože neobsahuje mäso, hydinu ani klobásu. Existujú však morské plody, vďaka
K receptu Alpy sú z kulinárskeho hľadiska jedinečným miestom, prelínajú sa tu tradície rôznych kuchýň, ktoré sa úspešne dopĺňajú a obohacujú.