Paradajky
K receptu V preklade z taliančiny „aqua pazza“ znamená „bláznivá voda“. V Neapole a jeho okolí rybári dusili úlovok dňa v zmesi morskej vody, paradajok
K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 139,00 kcal/porcia Porcie: 8 varenie: 15 mintalianska kuchyňaObčerstvenieVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 8 PORCIÍ1 zväzok
K receptu Dnes robíme polentu! Môže to byť buď veľkolepé predjedlo alebo hlavné jedlo (najmä pre tých, ktorí nejedia mäso). Odporúčam vyskúšať zložitosť
K receptu Pizza Margherita je tradičná talianska pizza. Svedčí o tom nielen jeho história, ale aj farebné prevedenie. Stačí sa pozrieť: zelená (bazalka)
K receptu Túto pochúťku naozaj milujem. Tieto paradajky sú dobré na šaláty, sendviče, pizzu a iné pochúťky! zložitosť: ľahko Kalórie: 200,03 kcal/porcia
K receptu Táto polievka je veľmi populárna v krajinách Maghrebu, pretože obsahuje všetko najlepšie, čo je na južnom pobreží Stredozemného mora – čerstvé
K receptu Avokádo plnené krabím šalátom je skvelým predjedlom na sviatočný stôl. A lyžica červeného kaviáru je ako čerešnička na torte: ideálna dekorácia
K receptu Ľahko pripraviteľný džem, ideálny na syrovú dosku alebo ako omáčka k pečenému mäsu. zložitosť: ľahko Porcie: 20 varenie: 40 min Pridať.
K receptu Varenie lecho s mrkvou na zimu je jednoducho potrebné a to z niekoľkých dôvodov. Po prvé, ak si na tento proces v lete zaberiete hodinu a...
K receptu Paprikové lečo s octom má veľmi korenistú, neskutočne bohatú vôňu. Mimochodom, každý, kto vyskúšal jedlo, poznamenáva, že sa veľmi líši od tradičnej verzie!